[VIDEO UDHËZIM] – Si të instaloni roletë të brendshme për vetëm 15 minuta!

Sistemi Pick&Click!® i patentuar i zhvilluar nga kompania VELUX instalimin e të gjitha produkteve për mbrojtje nga dielli të shpejtë dhe të lehtë falë mbajtësve të instaluar paraprakisht.

Pavarësisht se cilin lloj të dritares së çatisë VELUX e keni – të vogël apo të madhe, nga gjenerata e kaluar apo gjenerata e re – të gjitha roletat VELUX në mënyrë të përkryer do t’i përgjigjen dritares suaj.

Kështu falë këtij sistemi krejt vetë mund ti instaloni roletat e brendshme, dhe atë vetëm për 15 minuta, dhe koleksioni i ri i roletave romake dhe koleksioni i pa rezistueshëm i ngjyrave nga dizajnuesi  “Scholten & Baijings” janë një mundësi ideale për ta freskuar shtëpinë tuaj dhe ti kontrolloni aftësitë tuaja „bëje vetë“.

Çfarë roleta të brendshme ekzistojnë?

Roleta për errësim;

Roleta për përshtatjen e dritës;

Roleta për dekorim: roleta romake të reja, roleta të rrudhosura, roleta të brendshme me dirigjues, koleksioni i ngjyrave by Scholten & Baijings.

Përse të instaloni roleta të brendshme VELUX?

Sepse janë zgjidhje ideali për zbutjen dhe kontrollin e fuqisë së dritës së diellit;

Sepse sigurojnë privatësi;

Sepse kanë një dizajn unik;

Sepse mundësojnë dirigjim manual dhe dirigjim me tele-komandë;

Sepse me ndihmën e sistemit unik Pick&Click® mund të instalohen për 15 minuta maksimum.

Nëse tashmë keni zgjedhur roleta sipas dëshirës suaj, ju mbetet vetë që ta shikoni video animimin e montimit me ndihmën e sistemit Pick&Click® dhe ta freskoni shtëpinë tuaj me roleta të bukura të cilat për këtë sezonë i ka përgatitur VELUX.

Nëse doni që ta pajisni nënçatinë tuaj me sistem LDS

ose

Shikoni këshillat e tjera për nënçatinë tuaj