• Papafingo bashkëkohore në kohërat moderne

Dekorimi i papafingos, pavarsisht se sa specifik është hapësirsa, paraqet kënaqësi për të gjthë ne. Edhepse te të gjithë ne kriteri estetik është i ndryshëm, të gjithë banorët në papafingo e dinë se ekzistojnë rregulla bazë. Për shkak se për këto rregulla tashmë kemi shkruar, sot vetëm do ti kujtojmë:

  1. Maksimalisht shfrytëzoni hapësirën, duke përfshirë këtu edhe pjerrësitë dhe anët e plafonit.
  2. Ngjyrat përshtatni me sipërfaqen në katëror.
  3. Formën e orendive përshtateni me specifikat e hapësirave në papafingo.
  4. Maksimalisht shfrytëzoni dritën natyrore.
  5. Kur kemi mungesë të dritës natyrore, me efekte artificiale plotësoni mungesën e dritës.
  6. Vendosni trerë si bashkëpuntorë për dekorime, që gjegjësisht edhe janë.

Përveç që i përmendën parimet bazë të dekorimit, këtu do t’ju tërheqim vëmendjen tuaj edhe te disa ide se si ta dekoroni papafingon në mënyrë elegante dhe bashkëkohore dhe si ta theksoni stilin tuaj dhe nga shtëpia juaj të bëni një vend origjinal. Ndërkohë që i shikoni fotografitë, mos harroni dekorimet në papafingo dhe shihni se me sa kujdes është rregulluar çdo hapësirë. Më lehtë do ta keni ta vizualizoni edhe hapësirën tuaj.

Kënaquni!

Shpresojmë se zgjedhja e këtyre mjediseve bashkëkohore në papafingo është sipas shijes suaj dhe se i i keni  pëlqyer fotografitë. Na lajmëroni se cili interier është më i pëlyer nga ju!

Shndërroni hapësirën e pashfrytëzuar të nënçatisë në hapësirë për qëndrim të rehatshëm ditor!

ose

© Të gjitha të drejtat janë të rezervuara. Papafingojaime.al 2015-2024. Zhvilluar nga My Marketing