Roleta romake – justifikim i përsosur për rirregullimin e nënçatisë

Rirregullimi i shtëpisë është një nga ahengjet më të famshme të grave sot. Kreativiteti gjithmonë është në vend të parë, dhe me vetë atë janë të domosdoshme edhe elemente dekorative, në dizajnin e përditshëm, duke filluar nga mobiliet, dhe deri në sendet e vogla.

Tradicionalisht, roletat asnjëherë deri më tani nuk i kanë përmbushur këto kritere.

Me paraqitjen e koleksionit të vetëm dhe plotësisht të ri të roletave romake, VELUX gjeti mënyrë për ti kënaqur në radhë të parë ato për të cilët dizajni dhe pjesa e brendshme e shtëpisë është në vend të parë.

Për atë qëllim, ky VELUX koleksioni i roletave ofron dy karakteristika të reja atraktive: dizajn të rrumbullakët dhe femëror me pëlhura shumë të buta të cilat nuk janë të përdorura deri më tani dhe zgjidhje e re e ngjyrave dhe modele të cilat i ndjekin tendencat e fundit evropiane.

Pëlhurat e reja, të buta dhe të bukura gjithashtu kanë strukturë të re, ngjyra neutrale, ashtu që mund të përmbushin çdo hapësirë.

Tani mund të zgjidhni ndërmjet ngjyrave të buta, struktura dhe ca efekte të cilat i ofrojnë, siç janë pëlhurat për errësim dhe drejtim të dritës, pëlhura të tejdukshme për efekt të shkëlqyer ndriçues ose pëlhura jo të tejdukshme të cilat e zbusin dritën e cila depërton.

Roletat romake VELUX janë prodhime të reja frymëzuese të të gjithë krijuesve, sepse nxisin fantazinë dhe hapin mundësi të reja për zgjidhje të ngjyrave të shumta, materiale dhe realizim i efekteve dekorative ndriçuese.

Pëlhurat dhe materialet e roletave janë të zëvendësueshme, kurse në ofertën gjenden madje 20 ngjyra tërheqëse dhe modele, që u jep mundësi pronarëve të dritareve të nënçatisë të zgjedhin çfarë mjedisi dhe karakteri të nënçatisë së tyre do të krijojnë.

Këto roleta janë elegante dhe dekorative, me depërtim delikat të dritës.

Ata kanë binarë anësor dhe mundësi për vendosje në pozicionin e dëshiruar. Shumë lehtë vendosen me ndihmën e sistemit të vetëm VELUX Pick & Click™ dhe në mënyrë të përsosur përshtaten me dritaret tuaja të nënçatisë VELUX. Në tregun vendor janë në shitje që nga prilli i vitit 2015.

Shikoni këshillat e tjera për nënçatinë tuaj