• ERRËSIMI TOTAL

Niveli i dritës është nën kontrollën tonë. Errësoni dritaret kur të dëshironi.

Për mirëqenien dhe cilësinë e jetës suaj,një nga kushtet bazë është edhe gjumi i shëndetshëm. Prandaj investimi në roletat e jashtëme për errësim është investim i duhur gjatë tërë vitit.

Muajin Mars do ta shpallim për muaj të gjumit, sepse organizata Ndërkombëtare për gjum çdo vit data të ndryshme të këtij muaji i shpall Ditë Ndërkombëtare të Gjumit.

Këtë vitë është 17 Mars.

Roletet VELUX siesta janë zgidhje ideale për dhomën e gjumit dhe hapësira tjera në papafingon tuaj ku keni nevojë për errësim total.

Binarët e aluminit mundësojnë ndalimin e roletës në çdo pozicion të mundshëm. Brendësia e binarëve anësor është në ngjyrë të zezë që të sigurohet bllokimi i dritës.

Roletat Siesta e përmirësojnë izolimin për 33%, kurse e reduktojnë nxehtësinë për 43% me çka ndikojnë mbi rehatinë e papfingos suaj.Roletat VELUXsiesta , si dhe tërë roletat tjera të ngelura VELUX të brendshme, thjeshtë inkuadrohen me sistemin Pick&Click® për ikuadrim, të cilin VELUX e ka zhvilluar për klientët e tyre, pronarët e dritareve VELUX të papafingos,me qëllim që të lehtësoj inkuadrimin.

Pavarsisht nga tipi i dritareve VELUX të papafingos, pavarsisht nëse janë të mëdha ose të vogla, të gjeneratës paraprake ose gjenratës së re, tërë roletat VELUX do të përshtaten me dritaret tuaja.

Përse të inkuadroni roleta të brendshme VELUX?

  • Sepse janë ideale për zbutjen dhe kontrollimin e dritës natyrore
  • Sepse ofrojnë privatitet;
  • Sepse kanë dizajn unik;
  • Sepse mundsojnëmenaxhim manual dhe menaxhim me telekomand;
  • Sepseme ndihmëne sistemit të vetëm Pick&Click® mund të inkuadrohen maksimalisht për 15 minuta.

Shndërroni hapësirën e pashfrytëzuar të nënçatisë në hapësirë për qëndrim të rehatshëm ditor!

ose

Shikoni këshillat e tjera për nënçatinë tuaj

IZOLIMI

DRITARET

GJIPS

Shndërroni hapësirën e pashfrytëzuar të nënçatisë në hapësirë për qëndrim të rehatshëm ditor!

ose

© Të gjitha të drejtat janë të rezervuara. Papafingojaime.al 2015-2021. Zhvilluar nga My Marketing