Mirëserdhe për ajrin e pastër, mirupafshim për insektet!

VELUX Rrjeti kundër mushkonjave!

Kënaquni në ajrin e pastër pa insekte!

Na vjen kohë e bukur e vërtetë pranverore, kohë e lulëzimeve, rritje dhe lulëzim, por e cila shpesh dhe mjaft jostabile, e ndryshueshme në kuptim të reshjeve të shiut të paparapara.

Reshjet e mëdha të shiut, përsëri sjellin deri te lulëzimi i natyrës së tërë, dhe për këtë arsye, pikërisht në këtë kohë, na sulmojnë ndërhyrjet e insekteve  nga të cilët duam të mbrohemi, por jo të prishim kënaqësinë tonë në ajrin e pastër dhe shikimin në natyrën e zgjuar dhe të lulëzuar.

Mbrojtje ideale në shtëpinë tuaj, në nënçati, është  – rrjeti kundër mushkonjave VELUX.

Rrjeti kundër mushkonjave VELUX  Ju lejon që të mbani shikimin dhe ajrin e pastër – pa insekte. Rrjeti kundër mushkonjave në mënyrë perfekte përshtatet në dritaren e nënçatisë VELUX, kurse përbëhet prej një rrjeti afatgjatë, i tejdukshëm i cili nuk i pengon shikimin në dritare.

Kur nuk është në përdorim, rrjeti është i fshehur në shtëpizën e ngushtë prej aluminit mbi dritaren. Rrjeti kundër mushkonjave VELUX  nuk e përjashton roletën e jashtme dhe të brendshme, kështu që në mënyrë të lehtë dhe të thjeshtë mund të mbrohemi nga nxehja (tendë e jashtme ose roletë e jashtme), përshtatje të ndriçimit apo errësim i plotë, si dhe dekorim (roleta të brendshme), kurse përskaj gjithë kësaj edhe rrjet kundër mushkonjave – mbrojtje nga insektet.

 • 100% mbrojtje nga insektet
 • Rrjet i ri i përmirësuar për dukshmëri më të mirë dhe transmetim të dritës
 • Rrjeti është i fshehur në shtëpizën kur nuk përdoret dhe nuk i pengon shikimit në dritare
 • Mund të përdoret në kombinim me të gjitha llojet e roletave të brendshme dhe të jashtme VELUX
 • Pastrimi i thjeshtë me ndihmë të një lecke të lagur
 • Menaxhim me dorë
 • Përshtatet në përsosmëri me dritaren tuaj të nënçatisë VELUX

Rekomandohet për:

 • Dhomën e gjumit
 • Dhomën e fëmijëve
 • Kuzhinën
 • Dhomën e ndejës
 • Dhomën e punës

Nëse mendoni që të vendosni rrjet kundër mushkonjave në nënçatinë tuaj, kërkoni vizitë dhe këshillim falas nga personat profesional në VELUX 011/20-57-500, kurse në www.velux.rs ose  www.facebook.com/VELUX ndiqni aksionet të cilat VELUX i përgatit  për ju, pikërisht si kjo, por edhe për prodhime tjera të dobishme për nënçatinë tuaj.

Shikoni këshillat e tjera për nënçatinë tuaj