• Roleta të jashtme dhe të brendshme për dritare të çatisë

  Produktet për mbrojtje nga ngrohtësia, drita dhe insektet.

Përdorimi

Gjeni produkte të përshtatshme për lloje të ndryshme të dhomave

 • Tenda të jashtme

  VELUX tendat e jashtme i ndalojnë rrezet e diellit para se ato të arrijnë tek qelqi, me çka zvogëlojnë ngrohjen e hapësirës gjatë muajve të ngrohtë të verës, deri më 90%. Dhomën e mbajnë këndshëm të errësuar duke mos bllokuar pamjen. Instalohen thjeshtë nga dhoma dhe detyrimisht duhet ti keni nëse dëshironi të kënaqeni në klimën e këndshme të shtëpisë suaj gjatë periudhës verore.

Mbrojtje efikase nga ngrohtësia gjatë ditëve me diell

 • Mbrojtje efikase nga ngrohja pa errësim total
 • Material i rrjetëzuar e depërtueshëm ndaj dritës në hapësirë
 • Shikueshmëri e mirë përmes rrjetës
 • E dizajnuar për instalim të lehtë nga hapësira
 • Përdorimi nga hapësira
 • Përdorimi nga hapësira

Rekomandohet për:

 • Dhomën e gjumit
 • Dhomën e fëmijëve
 • Dhoma e ndejës
 • Dhoma e punës
 • Roleta romake

  Përgatituni të kënaqeni me VELUX roletat e reja romake dekorative. Hulumtoni potencialin e pafund të materialeve dhe do të gjeni inspirimin nga efektet e buta dhe me stil që këtë koleksion e bëjnë tejet të rafinuar dhe origjinal. Falë dizajnit specifik të roletave romake, shumë lehtë mund ta zëvendësoni pëlhurën për vetëm disa minuta. Vetëm zgjidhni dizajnin tuaj të preferuar.

Krijoni një atmosferë të ngrohtë dhe të rehatshme në shtëpinë tuaj
me dizajn dekorative dhe materialet e veçanta

 • Elegante dhe dekorative
 • E zbusin dritën
 • Pozicionim fleksibil
 • Dizajn i veçantë me drejtues veçanërisht të hollë
 • Pëlhurë të zëvendësueshme
 • Të lehta për mirëmbajtje
 • Pa litarë të dukshëm
 • 20 20 materiale moderne
 • Instalim vetëm për disa minuta me ndihmën e sistemit të veçantë Pick&Click®

Rekomandohet për:

 • Dhomën e gjumit
 • Dhoma e ndejës
 • Dhoma e punës

Në dispozicion në 20 ngjyra me depërtueshmëri të ndryshme të dritës

 • Roletat Siesta

  Roletat Siesta ofrojnë errësim të plotë në çdo kohë të ditës. Janë ideale për dhomat e gjumit, ku ju nevojitet kontrolli mbi ndriçimin për të siguruar gumë të mirë dhe të qetë gjatë natës ose pushim të pas ditës gjatë ditës. Në mënyrë të përkryer i përshtaten dritares suaj të çatisë VELUX dhe ato janë në më shumë ngjyra dhe modele për tu përshtatur në çdo centimetër.

Errësim i plotë – në çdo kohë të ditës

 • 100% errësim
 • Pozicionim në çdo pozitë
 • Model i veçantë me drejtues veçanërisht të hollë
 • Shtresa sipërfaqësore reflektuese përmirëson izolimin
 • Instalim për disa minuta me ndihmën e sistemit të veçantë Pick&Click®

Rekomandohet për:

 • Dhomën e gjumit
 • Dhomën e fëmijëve

24 ngjyra dhe modele të ndryshme

 • Rrjeti kundër mushkonjave

  Me rrjetin mbrojtës kundër mushkonjave VELUX e mbani pamjen dhe ajrin e freskët, ndërsa insektet mbeten jashtë.

  Rrjeti kundër mushkonjave përdoret lehtë, rrjeti është i fshehur në shtëpizën kur nuk përdoret dhe në mënyrë të përkryer përshtatet me dritaren tuaj të çatisë VELUX.

Mirë se erdhe ajrit të freskët, mirupafshim insekteve!

 • Rrjeti është i fshehur në shtëpizën kur nuk përdoret dhe nuk e pengon pamjen përmes dritares
 • Mund të përdoret në kombinim me të gjitha llojet e roletave të brendshme dhe të jashtme VELUX
 • Pastrim i lehtë me ndihmën e një lecke të lagur
 • Dirigjim manual
 • Në mënyrë të përkryer i përshtatet dritares suaj të çatisë VELUX

Rekomandohet për:

 • Dhomën e gjumit
 • Dhomën e fëmijëve
 • Kuzhinën
 • Dhomën e ndejës
 • Dhomën e punës
 • Roletat termike

  Roletat termike VELUX nga materiali i palosur i dyfishtë me strukturë të fashuallit dhe shtresës së aluminit nga brenda, e përmirëson izolimin deri në 34%. Nuk është e fiksuar as në pjesën e sipërme dhe as në pjesën e poshtme, gjë që mundëson pozicionim në pozitën e dëshiruar, me çka sigurohet errësim, kontroll i dritë dhe privatësi.

Mbani shtëpi të ngrohtë gjatë netëve të ftohta të dimrit

 • Efekt i errësimit
 • Përmirëson izolimin deri në 34%
 • Siguron privatësi, dhe njëkohësisht edhe pamje
 • Dizajn elegant me drejtues veçanërisht të hollë
 • Pozicionim fleksibil në pozitën e dëshirueshme
 • Instalim për disa minuta me ndihmën e sistemit Pick&Click!®

Rekomandohet për:

 • Dhomën e punës
 • Dhomën e gjumit
 • Dhomën e fëmijëve

Në dispozicion në 12 ngjyra

Nëse dëshiron që nënçatinë tuaj ta siguroni me produktet VELUX për mbrojtje nga ngrohtësia, drita dhe insektet

ose

© Të gjitha të drejtat janë të rezervuara. Papafingojaime.al 2015-2024. Zhvilluar nga My Marketing