• 7 arsye të rëndësishme përse duhet të keni tendë të jashtme në nënçati

1. Sepse instalohet shpejt dhe lehtë nga hapësira

Tendat e jashtme me dirigjim manual lehtë instalohen nga ana e brendshme e pjesës së jashtme të VELUX dritares së çatisë tuaj.

Shikoni në http://goo.gl/zmpNFa – se si vetë, lehtë, shpejtë dhe thjeshtë mund të instaloni një tendë të jashtme.

2. Sepse provokon efektin e ashtuquajtur të ombrellës për diell.

3. Sepse e zvogëlon nxehtësinë për 73%, ndërsa lejon qarkullimin e ajrit të freskët.

4. Sepse nuk errëson dhe nuk e bllokon pamjen e mjedisit njëkohësisht duke lejuar depërtimin e dritës në brendësinë e hapësirës.

5. Sepse është rezistuese ndaj shiut dhe erës, pasi që është e bërë nga materiali special dhe nëse përdoret ashtu siç duhet – vendoset në shtëpizën e vet gjatë dimrit mund të zgjasë me vite të tëra.

6. Sepse mbron nga dëmtimet: e dritares, roletës së brendshme, dyshemesë dhe mobileve në nënçati.

7. Sepse siguron kursimin e energjisë për shkak të zvogëlimit të nevojës për ftohje me kondicioner.

Ekzistojnë situata të cilat nuk lejojnë kompromise!
Jetoni në nëçati, dhe keni një foshnje – shpëtim për ju është VELUX tenda e jashtme, sepse atëherë kondicionerët dhe opsionet tjera për ftohje nuk janë zgjidhja më optimale.

Paketa për rehati

Duke kombinuar mbrojtjen e jashtme dhe të brendshme sigurojmë kontrollin më të mirë të mundshëm të dritës së diellit dhe ngrohtësisë për 24 orë 7 ditë në javë. http://goo.gl/DlmofL

Tendat e jashtme janë zgjidhje efikase për të gjitha hapësirat në shtëpinë tuaj në nënçati: dhomën e ndejës, të gjumit, të fëmijëve, dhomën e punës dhe të kuzhinës.

Në këtë film të shkurtër shikoni të gjitha përfitimet të cilat i fitoni me instalimin e këtyre tendave të jashtme.

Shikoni këshillat e tjera për nënçatinë tuaj

IZOLIMI

DRITARET

GJIPS

Shndërroni hapësirën e pashfrytëzuar të nënçatisë në hapësirë për qëndrim të rehatshëm ditor!

ose

© Të gjitha të drejtat janë të rezervuara. Papafingojaime.al 2015-2021. Zhvilluar nga My Marketing