• Pesë këshilla për papafingon tuaj "që të përputhet" me këtë vjeshtë

Para një dite në autobus, në një bisedë të thjeshtë telefonike (ju e dini se me sa zhurmë po flitet në transporti tonë publik, të gjithë duhet të dëgjojnë), një vajzë e lodhur ju anukua dikuj: “Më ndikon mua kjo vjeshtë”

Dhe është e vërtetë, vjeshta din të “mbyt”. Ditët janë më të shkurtra dhe më të hirta, dhe i ftohti është i lodhshëm. Por kjo është e natyrshme dhe s’mundemi këundër kësaj, madje as nuk duhet të luftojmë kundër kësaj. Ajo që duhet të bëjmë është të ndihmojmë veten tonë dhe të përgatisim hapësirën tonë dhe të mos lejojmë që vjshta të ketë një ndikim negativ tek ne, përkundrazi – gjeni gjërat e saj të bukura dhe udhtroni ndikim pozitiv.

Kështu që sot ne do të ndajmë disa këshilla që mund t’i aplikoni këtë fundjavë në papafingo.Nuk ushtë patjetër gjithçka përnjëherë, vetëm një ose dy mjaftojnë dhe do t’ju zbukurohet dhe dita edhe humori.

1. Zbukuroni hapësirën me gjelbërim

Me fjalë të tjera, sillni jetë dhe gjallëri në hapësirën tuajNe bamorët në papafingoe kemi këtë privilegj të jetojnë në një hapësirë me dritë maksimale, kështu që zgjidhni një bimë që nuk kërkon shumë mirëmbajtje dhe pasurojeni shtëpinë tuaj pa shumë përpjekje.Nëse ju pëlqejnë ngjyrat, zgjidhni një bimë që lulëzon.

2. Vendosni karrigen

Disa nga ju do të tundin kokën dhe do të thonë, “Çfarë janë këto marrëzira “Epo unë gjithmonë e bëj këtë. Por ka nga ata që nuk e dekorojnë karrigen, përveç rasteve të veçanta. Epo, tani është momenti që nga diçka që është një vakt i rregullt, këtë fundjavë të bëjmë një “rast të veçantë”. Nxirrni një çarçaf të bukur, e dini atë për raste të veçanta, ndezni një qiri, blini disa peceta të bukura dhe …. lejoni që imagjinata t’ju drejtojë, dekorojeni tryezën ashtu siç dëshironi. Ndjeni ato gjëra të vogla që ju bëjnë të ndjeheni më mirë.

3. Shtoni diçka të re në dekorimin ekzistues

Çfarë dite jemi sot? Nuk e keni shpenzuar gjithë rrogën….Unë e di se rrogat nuk na lejojnë të jemi shumë të qetë, por një jastëk për koltukën, vazo lulesh, pjatë frutash ose ndonjë detaj si korniza fotografish mund të mjaftojnë për të zbukuruar dhomën dhe për të “korrigjuar” këtë vjeshtë.

4. Lejoni që aromat të zbukurojnë shtëpinë tuaj

Disa nga ne harrojnë se shqisa e nuhatjes ndikon në disponimin tonë. Ne e vërejmë këtë madje edhe kur ndiejmë një erë të pakëndshme dhe harrojmë fuqinë e erërave të këndshme, ata që mund të na ndryshojnë gjendjen tonë shpirtërore dhe të mos të jemi të vetëdijshëm për të. Pra, lërini shkopijtë aromatik, vajrat esencial ose aromat e rafinuara të vaniljes dhe kanellës të na sjellin humorin.

5. Bëni listë të prioriteteve

Zakonisht njerëzit e konsiderojnë dekorimin e shtëpisë si një detyrim që lë pak hapësirë për ta shijuar. Ne argumentojnë se edhe e kundërta është e mundur! Nëse po pyesni si, këtu janë disa sugjerime: lëshono muzikë gjatë pastrimit të pluhurit, bëni çaj ose limonadë dhe pini gjatë rregullimit të sirtarëve ose dollapëve.

Kur jeni te dollapët, ndërsa i rregulloni ato, mendoni se kujt mund t’i jepni gjërat që nuk ju nevojitet.

Pra, përveç bërjes së një vepre të mirë për veten tuaj, ju do të bëni diçka të këndshme për të tjerët, dhe natyrisht kjo është jeta për të cilën ne përpiqemi.

P.S. Ne nuk e dimë se në çfarë lloj muzike keni humor, por me përgjegjësi kostatojmë se kompozimet e mëposhtme ndihmojnë në pastrimin dhe rregullimin e kaosit dhe pastrimin e pluhurit.

Beethoven Silence
Smetana Moldau
Mozart The Piano Sonata No 16

Shpresojmë që këto këshilla do t’ju ndihmojnë pak që t’i kujtoni ata dhe ta mirëprisni vjeshtën në papafingon tuaj në mënyrën më të mirë të mundshme.

Na tregoni çfarë mendoni!

Shndërroni hapësirën e pashfrytëzuar të nënçatisë në hapësirë për qëndrim të rehatshëm ditor!

ose

Shikoni këshillat e tjera për nënçatinë tuaj

IZOLIMI

DRITARET

GJIPS

Shndërroni hapësirën e pashfrytëzuar të nënçatisë në hapësirë për qëndrim të rehatshëm ditor!

ose

© Të gjitha të drejtat janë të rezervuara. Papafingojaime.al 2015-2024. Zhvilluar nga My Marketing