• Dekorimi i Vitit të Ri 2021

Viti i Ri është përpara nesh, dhe bashkë me të edhe emocionet e të gjithë juve që i doni festat e Vitit të Ri. Festat e Vitit të Ri janë të lidhura ngushtë me dekorimin e shtëpive, këtë vit, pasi udhëtimet dhe festimet do të zvogëlohen, ne mund t’i përkushtohemi më shumë se kurrë blogjeve (këtë e kemi ndarë për herë të parë me ju disa javë më parë) dhe t’ju japim shumë ide që do të zbukurojnë papafingon tuaj.

Papafingotë janë të veçanta dhe shpesh sikur të kërkosh zbukurim vetë – disave u mungon hapësira, disa mund të kenë shumë rënie, disa nuk kanë lartësi të mjaftueshme për një pemë të Krishtlindjes – ne kemi gjetur dekorime që nuk do të zënë hapësirë por do të jenë akoma efektive, festive.

Ato janë bërë kryesisht nga letra, megjithëse ka materiale të tjera. Meqenëse këto dekorime mund t’i bëni vetë, është logjike që të zgjidhni ngjyrat, megjithëse këtë vit, për këtë lloj dekorimesh, më së shumti bien në sy ngjyrat tradicionale të Krishtlindjeve: e kuqja, e arit, jeshilja, e bardha dhe e argjendit.

Shumë prej jush punojnë nga shtëpia, pikërisht në papafingo, kështu që ne vendosëm t’ju japim disa sugjerime se si të dekoroni zyrën tuaj në shtëpi dhe të vazhdoni me frymën e festës.

Sigurisht, të gjitha sugjerimet janë në formën e fotove, sepse në këtë rast, fotot thonë gjithçka që duhet të dini. 🙂

Kënaquni dhe na shkruani nëse ju pëlqen ndonjë ide 🙂

Shndërroni hapësirën e pashfrytëzuar të nënçatisë në hapësirë për qëndrim të rehatshëm ditor!

ose

Shikoni këshillat e tjera për nënçatinë tuaj

IZOLIMI

DRITARET

GJIPS

MBULUES I ÇATISË

Shndërroni hapësirën e pashfrytëzuar të nënçatisë në hapësirë për qëndrim të rehatshëm ditor!

ose

© Të gjitha të drejtat janë të rezervuara. Papafingojaime.al 2015-2024. Zhvilluar nga My Marketing