• VELUX Dritare e çatisë me dirigjim nga poshtë

  Hapet me ndihmën e rezes elegante në fund të dritares. Këtë dritare e rekomandojmë si zgjidhje keni nevojë ose kur dëshironi që ta vendosni në lartësi më të madhe, si për shembull për shkak të murit të lartë parapet.

Dirigjimi nga poshtë

Reze elegante në fund, për dritare që duhet të vendosen lart.
Sistem i ri i ventilimit në dy nivele që ofron ventilim madje edhe kur dritarja është e mbyllur.
Filtri i ajrit nuk lejon që pluhuri dhe insektet të hyjnë në shtëpinë tuaj.

 • Reze e lëmuar e galvanizuar

  E vendosur në fund dhe e dizajnuar në mënyrë që hapja dhe mbyllja e dritareve të vendosura lart është e lehtë dhe e rehatshme. Për ta pastruar dhe larë, rrotulloni dritaren për 180° dhe fiksoni rezen në atë mënyrë që të dy duart do të jenë të lira.

Lartësia e vendosjes dhe mobilet

I Rekomandojmë vetëm për mure të larta parapet nga 130 deri në 150cm mbi nivelin e dyshemesë.

Vendosja e mobileve nën dritaren e çatisë me dirigjim të poshtëm do ta pengojë qasjen tek doreza. Rekomandojmë hapësirë të lirë për përdorimin optimal të dritares së çatisë.

 • Ajër i pastër, i filtruar dhe i freskët

  Filtri i ajrit i vendosur siguron hapësirë më të shëndetshme për jetë, sepse nuk lejon që pluhuri dhe insektet të hyjnë në shtëpinë tuaj. Filtri mirëmbahet lehtë, vetëm duhet të kalohet me fshesë me korrent.

Madhësia më e popullarizuar
66 x 118cm

 • Lejoni që shtëpia juaj të merr frymë

  Sistemi i ventilimit në dy nivele i mundëson shtëpisë tuaj të „merr frymë“, edhe kur dritarja është e mbyllur. Shtypni një ose dy herë për ta rregulluar sasinë e ajrit që jeni duke e humbur në shtëpi dhe kënaquni në ajrin e pastër dhe të freskët në çdo kohë të ditës dhe natës.

Nëse dëshiron në nënçatinë tuaj të vendosni dritare të çatisë VELUX

ose

© Të gjitha të drejtat janë të rezervuara. Papafingojaime.al 2015-2024. Zhvilluar nga My Marketing