• Ruani ngrohtësinë e shtëpisë me roletat e jashtme VELUX

Nëse ju kujtohet dimri i kaluar, jemi të vetëdijshëm se përfundimisht është kohë që të përgatitemi për temperaturat e ulëta, të cilat vetëm sa nuk kanë filluar përsëri, dhe atë veçanërisht ata të cilët jetojnë në nënçati.

Që hapësira juaj të jetë përplot me dritë dhe ngrohtësi, përveç stinës më të ftohtë, kompania VELUX ka përgatitur zgjidhje të përkryer, zgjidhja është: roletat e jashtme VELUX.

ZGJIDHJE PËR ÇDO SHIJE

Roletat e jashtme VELUX janë zgjidhje për rehati të plotë në nënçatinë tuaj. Ato lejojnë depërtimin e dritës të cilën e dëshironi në shtëpinë tuaj dhe e cila në shtëpitë dhe apartamentet me nënçati kryesisht është e nevojshme.

Gjithashtu, me këto roleta hapësirën mundeni ta errësoni plotësisht dhe në këtë mënyrë të shijoni intimitetin e shtëpisë suaj. Ajo që është shumë e rëndësishme, roletat e jashtme VELUX ofron mbrojtje optimale termike.

MUNDËSONI VETES KURSIM TË ENERGJISË DERI NË 27%

Përveç karakteristikave të rëndësishme siç janë mbrojtja nga zhurma që vie nga jashtë, por edhe mbrojtja nga fatkeqësive atmosferike, roletat e jashtme mundësojnë shkallë të lartë të kursimit të energjisë në dimër – izolim i përmirësuar deri në 27%, por edhe siguri nga vjedhjet e mundshme.

Për këtë arsye, pyetni veten se kur është koha e duhur për të blerë roleta për dritaren e nënçatisë? Ndoshta pikërisht tani!

Nëse doni që ta rregulloni nënçatinë tuaj

ose

Shikoni këshillat e tjera për nënçatinë tuaj

IZOLIMI

DRITARET

GJIPS

Shndërroni hapësirën e pashfrytëzuar të nënçatisë në hapësirë për qëndrim të rehatshëm ditor!

ose

© Të gjitha të drejtat janë të rezervuara. Papafingojaime.al 2015-2021. Zhvilluar nga My Marketing