• Papafingot e vogla dhe dekorim i Vitit të Ri

Nëse jeni një nga ata që dëshironi të festoni natën e Vitit të Ri në një shtëpi të dekoruar, dhe mendoni se papafingoja është shumë e vogël për dekorime “reale” të Vitit të Ri, atëherë ky blog me 20 ide për dekorimin e Vitit të Ri për banesat e vogla është për ju.

Njoftohuni me ata përmes fotografive, por para kësaj do të themi se hapësira e dekorimit është e fshehur kudo: në mure, dritare, në qoshe boshe, në tavolinë, në komodinë apo pasqyrë, madje edhe në karrige apo tavane. Varet nga ju që të zgjedhni hapësirën dhe të filloni të dekoroni. Nuk ka magji më të madhe sesa një papafingo e dekoruar bukur ….. pa dyshim me ndonjë muzikë festive.

Christmas Music

Fotografi: Pinterest

Shndërroni hapësirën e pashfrytëzuar të nënçatisë në hapësirë për qëndrim të rehatshëm ditor!

ose

Shikoni këshillat e tjera për nënçatinë tuaj

IZOLIMI

DRITARET

GJIPS

Shndërroni hapësirën e pashfrytëzuar të nënçatisë në hapësirë për qëndrim të rehatshëm ditor!

ose

© Të gjitha të drejtat janë të rezervuara. Papafingojaime.al 2015-2024. Zhvilluar nga My Marketing