• Si të arrini një pamje të bukur nga papafingo?

Dritare ballkoni, dritare çati, tarracë … Ka shumë zgjidhje nëse doni të hapni papafingon ka bota e jashtme dhe ta shijoni pamjen nga lartësia,.

Dëshironi të rregulloni tavanin e vjetër dhe të fitoni hapësirë shtesë papafingo? Ide e shkëlqyeshme! Mendoni për zgjidhje që do t’ju ofronin kënaqësi në pamjen nga papafingoja.

Ne do t’ju tregojmë disa nga të preferuarat tona ….

Dritarja që bëhet ballkon

Imagjinoni pamjen nga 180° e cila shtrihet nga papafingoja juaj! Kjo është e mundur me dritaret ekzistues që përshtaten në ballkon.

VELUX Kabrio (Cabrio) është zgjidhja e duhur për këdo që ëndërron për një ballkon nën çatinë e pjerrët. Pjesa e sipërme e dritares hapet përpjetë, kurse pjesa e poshtme bëhet një ballkon i vogël dhe me 2 lëvizje perceptimi i hapësirës suaj ndrysho.

Hapësira duket më e madhe dhe ju jep ndjenjën e të qemurit jashtë.

Kombinimi i dritareve të çatisë me elemente vertikale

Kombinoni dritaret tuaja të çatisë me elemente vertikalë dhe shfrytëzoni sa më shumë mundësinë e vetme që ju ofron jeta nën çatinë e pjerrët.

Elementet vertikale janë ideale për papafingo me një parapet të lartë dhe japin dritë më të madhe ditore.

Zgjidhjet VELUX Combi -më shumë dritë natyrale për shtëpinë tuaj

A dëshiron një zgjidhje të thjeshtë?

Kombinimi që maksimalisht e hap papafingon ndaj botës së jashtme dhe i jep një vulë origjinaliteti papafingos suaj Mundësitë për kombinime janë të mëdha, pavarisht nëse janë elemente vertikale ose të pjerrëta.

Dhoma e ndenjes, e cila gjithashtu është qendër për pamje panoramike daj rrethinës. A dëshironi të shijoni vetëm ose me mysafirët tuaj.

Shtëpitë në çati

A keni nevojë për hapësirë shtesë të dobishme në papafingo / Baxhoja tradicionale nuk ofron dritë të mjaftueshme dhe jep përshtypjen e një tuneli që çon nga dhoma ka dritaret.

Shtëpia në çati VELUX është një alternativë inovative për baxhot tradicionale – dritaret e çatisë i ngrit mbi rafshin e çatisë, e rrit hapësirën e dobishme dhe siguron një atmosferë të ndritshme dhe komode.

Ne e kalojmë pjesën më të madhe të kohës në ambiente të mbyllura, të cilave shpesh iu mungon ajri i freskët por edhe drita. Nëse jetoni në një qytetm ndoshta nuk e keni ditur, ajri në apartament mund të jetë më i ndotur se ajri i jashtëm.

Prandaj, zgjedhni një zgjidhje që do t’ju ofrojë dritë të mjaftueshme natyrore dhe ajër të pastër – kjo do të jetë një investim i mirë për shëndetin dhe rehatinë tuaj.

Shndërroni hapësirën e pashfrytëzuar të nënçatisë në hapësirë për qëndrim të rehatshëm ditor!

ose

Shikoni këshillat e tjera për nënçatinë tuaj

IZOLIMI

DRITARET

GJIPS

MBULUES I ÇATISË

Shndërroni hapësirën e pashfrytëzuar të nënçatisë në hapësirë për qëndrim të rehatshëm ditor!

ose

© Të gjitha të drejtat janë të rezervuara. Papafingojaime.al 2015-2024. Zhvilluar nga My Marketing