• Secilit tavan i nevojitet...

Dalje në çati!

Modeli VELUX GVT

Me bazë rrëshqitëse në pjesën e poshtme

Dalje në çati për nënçatitë e pabanuara

GVT 103 – i besueshëm dhe i sigurt!

Dalje praktike në nënçati, pa pasur nevojë për mirëmbajtje shtesë, GVT 103 ndërtuesve, pastruesve të oxhaqeve dhe mjeshtërve të tjerë u ofron qasje të lehtë deri te çatia juaj.

Është e bërë nga poliuretani rezistues ndaj kushteve klimatike vjen në set me xham të dyfishtë, siguresë që siguron pozitë të hapur dhe pozitë për ventilim, si dhe mbulesa (listela) të integruar.

Lidhja e majtë dhe e djathtë është opsionale.

Çfarë i nevojitet çdo çatie?

  • Ndriçimi dhe ventilimi i tavanit

  • Qasje më e lehtë deri tek oxhaku

  • Pastrim i lehtësuar i gjetheve, borës dhe akullit nga çatia

  • Mundësi për dalje në çati pa rrezik nga dëmtimi i pllakës

Hapje për dritë për nënçatitë e pabanuara

VLT 1000

Hpaja për dritë me lidhje të sipërme është e destinuar fillimisht për nënçatitë e pa izoluara dhe të pabanuara.

  • Hapet nga jashtë dhe ka tri pozita të ventilimit.
  • Korniza është e bërë nga pisha. Ka mbulesë të integruar, ndërsa korniza e jashtme është e mbuluar me metal, ashtu që nuk ka nevojë për mirëmbajtje të posaçme.
  • Krahu mund të hapet anash nga poshtë lart.
  • Syri i dritares përmban float – xham të dyfishtë.

Gjeni në pikën më të afërt të shitjes në qytetin tuaj!

Shikoni këshillat e tjera për nënçatinë tuaj

IZOLIMI

DRITARET

GJIPS

Shndërroni hapësirën e pashfrytëzuar të nënçatisë në hapësirë për qëndrim të rehatshëm ditor!

ose

© Të gjitha të drejtat janë të rezervuara. Papafingojaime.al 2015-2021. Zhvilluar nga My Marketing