• Gjenerata e fundit e dritareve të çatisë

    Me dirigjim nga lart dhe nga poshtë

    MËSONI MË SHUMË

Si të zgjidhni ndërmjet dritares së çatisë me dirigjim nga lart dhe me dirigjim nga poshtë??


Shikoni animacionin e shkurtër që ti dalloni ndryshimet,
dhe më pas në vazhdim lexoni më tepër për modelin e zgjedhur

Kënaquni në ajër të pastër, të filtruar dhe të freskët

Të dy llojet e dritareve të çatisë kanë sistem të integruar të ventilimit dhe filtër të vendosur kundër pluhurit dhe insekteve.

Filtri mirëmbahet lehtë, duhet vetëm që të kalohet me fshesë korrenti.

Dirigjim nga poshtë

Dirigjim nga lart

© Të gjitha të drejtat janë të rezervuara. Papafingojaime.al 2015-2024. Zhvilluar nga My Marketing