• Përse roletet janë të rëndësishme për dritaret e papafingos?

Ne këtë e quajmë:

Ekzistojnë dy anë të zgjidhjes së mirë!

Ose

Përse roletet janë të rëndësishme për dritaret e papafingos?

Rehatia që është e nevojshme në papafingon tuaj nuk përfundon vetëm me blerjen e dritares së papafingos ose nënkulmit.

Ashu si dritaret e fasadës kërkojnë rolete të jashtëme për mbrojte nga ndikimi atmosferik (shiu, era, nxehtësia), por edhe për mbrojte të privatësisë, i njejti rast është edhe me dritaret e papafingos.

Ndonjëherë edhe shumë më e rëndësishme. Me këto rolete hapësirën mund ta errësoni plotësisht hapësirën dhe të kënaqeni me intimitetin e shtëpisë suaj. Përveç karakteristikave të rëndësishme si mbrojtja nga zhurma nga jashtë, mbrojtja nga katastrofat klimatike, roletet e jashtëme sigurojnë edhe shkallë të lartë të mbrojtjes së energjisë gjatë dimërit – përmirësim të izolimit deri në 27%, por edhe siguri.

Rrjeti i jashtëm

Kur bëhet fjalë për mbrojtjen nga nxehtësia, rrjeta e jashtëme VELUX (tenda) e zgjidh njërin nga problemet potenciale më të mëdha në papafingo – nxehtësi më të madhe.

Ky produkt është i domosdoshëm në çdo nënkulmë ose papafingo, sepse e redukton nxehtësinë madje deri në 73%. Në disa raste kjo don të thotë se në papafingo nuk keni nevojë për kondicioner gjatë verës, që dikur ka qenë plotësisht e pamundur.

Synon të përdoret për çdo hapësirë dhe mund të montohet nga ana e jashtëme e dritares së papafingos, me çka e mbron qelqin nga nxehmja dhe rrezatimin e nxehtë në hapësirë, kur mundëson depërtimin e dritës.

Këto rrjeta të jashtëme janë një nga produktet më funksionale që synojnë të përodren për nënkulm ose papafingo!

Roletet siesta janë të volitshme për errësim të hapësirës

Të gjithë e dimë se për gjumë të qetë, cilësor dhe të rehatshëm është e nevojshme errësim i duhur i hapësirës. Këtë më së miri e dinë prindërit me fëmijë të vegjël të cilët zgjohen me dritën e parë të mëngjesit, madje ndonjëherë edhe shumë herët, kuptohet nëse nuk ka errësim të hapësirës.

Roletet VELUX janë zgjidhja e duhur për situata të këtilla. Roletet VELUX siesta janë zgidhje ideale për dhomën e gjumit dhe hapësira tjera në papafingon tuaj ku keni nevojë për errësim total. Binarët e aluminit mundësojnë ndalimin e roletës në çdo pozicion të mundshëm. Brendësia e binarëve anësor është në ngjyrë të zezë që të sigurohet bllokimi i dritës.

Ashtu si i zgjedhim me vëmendje të veçantë perdet për dritaret e fasadës që na e dekorojnë hapësirën, poashtu edhe roletet për dritaret VELUX të papafinmgos mund të gjenden në më shumë se 100 ngjyra dhe dimensione, kurse funksioni më i ri është që të reduktojnë dritën e brendshme dhe klimën e brendshme e bëjnë më të këndshme në hapësirë.

Rrjeta kundër insekteve

Produkt shumë i dobishëm sidomos për mbrojtje nga insektet është rrjeta VELUX kundër insekteve, e dizajnuar apostafat edhe për dritaret e papafingos dhe synon të përdoret për mbrojtje të plotë nga vizitorët e paftuar, kurse me këtë rritet edhe rehatia në shtëpi. Kjo rrjetë montohet në anën e brendshme, në mur ose në shtresën e brendshme rreth dritares VELUX të papafingos. Kur rrjeta kundër insekteve nuk përdoret, atëherë mund ta vendosni kornizën e aluminit e cila do ta maskon plotësisht. Kështu që rrejta e mbështjellur në folenë e vetë nuk do të pengon.

Me rëndësi është të cekim se, kur rrjeta për insekte lëshohet, dritarja hapet deri në listelën e murit dhe shtresën e brendshme, që është e mjaftueshme për ventilim. Poashtu, në pjesën e sipërme të të gjithë modeleve VELUX gjendet një vrimë për ventilim që mundëson ventilim edhe kur vrima është e mbyllur, pavarsisht nga kushtet e jashtëme.

Përdorimi i rrjetës kundër insekteve është i thjeshtë dhe mund ta përshtasni me dorë nga vetë hapësira, kurse mirëmbaja është e lehtë, ju duhet vetëm një leckë e lagur. Ajo që është me rëndësi është se rrjeta VELUX kundër indekteve mund të përdoret në kombinim me tipet VELUX të roleteve të brendshme dhe të jashtëme.

Mendoni për nevojat dhe situatën tuaj me të cilat haseni në papafingon tuaj, kurse VELUX ka zgjidhje për çdo problem me të cilin do të haseni, sepse jeta e ndritshme dhe e rehatshme është nën kulmin ose çatinë tuaj -misioni i VELUX .

Shndërroni hapësirën e pashfrytëzuar të nënçatisë në hapësirë për qëndrim të rehatshëm ditor!

ose

Shikoni këshillat e tjera për nënçatinë tuaj

IZOLIMI

DRITARET

GJIPS

Shndërroni hapësirën e pashfrytëzuar të nënçatisë në hapësirë për qëndrim të rehatshëm ditor!

ose

© Të gjitha të drejtat janë të rezervuara. Papafingojaime.al 2015-2021. Zhvilluar nga My Marketing