KUR PAPAFINGOJA ËSHTË E IZOLUAR ME LESH MINERAL GURI ME TEKNOLOGJI ECOSE®, KOMODITETI ËSHTË I GARANTUAR

Si është koha jashtë? S’ka rëndësi. Gjithmonë mund të kënaqeni me ndjenjën e motit të preferuar vjetor në shtëpi, kur papafingoja është e izoluar me lesh mineral me teknologji ECOSE ®.

Nëse jeta në “papfingon nën yje” është ëndërra yte, por ke frikë se në katin më të lartë vera do të jetë shumë e nxehtë, kurse dimëri shumë i ftohtë, me teknologjitë më bashkëkohore, kjo më nuk është kështu. Izolimi me lesh mineral inovative me teknologji ECOSE ® ofron zgjidhje për arritjen e temperaturës së rehatshme të përhershme në shtëpinë papafingo, gjatë tërë vitit, me një produkt kryesisht natyror.

Izolimi i shkëlqyer për ngrohje, mikroklima e shëndetshme familjare, faturat e ulëta për nxehmje në dimër dhe klimatizimi në verë – çka mund të ëndërroj më shumë një pronar i papafingos? Këto, sërish, nuk janë të gjithë përparësitë që i ofron izolimi me lesh mineral me teknologji ECOSE ®.

Shndërroni hapësirën e pashfrytëzuar të nënçatisë në hapësirë për qëndrim të rehatshëm ditor!

ose

Shikoni këshillat e tjera për nënçatinë tuaj

IZOLIMI

DRITARET

GJIPS

Shndërroni hapësirën e pashfrytëzuar të nënçatisë në hapësirë për qëndrim të rehatshëm ditor!

ose

© Të gjitha të drejtat janë të rezervuara. Papafingojaime.al 2015-2021. Zhvilluar nga My Marketing