• Drita ditore atje ku keni menduar se është e pamunudur!

Sipas hulumtimeve të fundi, drita natyrore luan një rol të rëndësishëm për humorin, koncentrimin tonë, aftësinë për punë dhe për kontrollimine orës biologjike dhe në mënyrë të qetë të presim gjumën e mbrëmjes.

Përmirësoni jetesën dhe rehatinë tuaj në shtëpi dhe shtini më shumë dritë natyrore në të gjitha hapësirat dhe këndet. Tuneli ndriçues VELUX është dizajnuar që të shti dritë natyrore, ditore në hapësira si banjo, korridore, shkallë të brendshme, gardërobë, atje ku nuk mund të ndërtohet asnjë dritare tjetër.

Tunelet ndriçues VELUX, të cilët i përbëjnë, insalimi i sheshtë i qelqit në çati, tuneli shumë reflektues dhe spërkatës i dritës, shtinë dritë natyrore diellore në shtëpinë tonë ku nuk kemi nevojë për pamja nga jashtë dhe drita artificiale është i vetmi burim i dritës.

Përshtatësi ventilues, sipas dëshirës suaj mund të montrohet në tunelin e dritës që të sigurohet klimë e mirë në hapësirën tuaj. Gjenerata e re e tunelëve për dritë mund të jetë e pasjisur me pajisje elektrike për ndriçim e cila natën funksionon si lambë ose kur kemi mungesë të dritës natyrore.

Me pjesën e saj të jashtëme elegante të cilët e përbëjnë qelqi i sheshtë, i fortë në kombinim me korrnizën poliuretane ose aluminit dhe listelat antiujë e cila përshtatet shumë mirë në çati, tuneli ndriçues VELUX është krijuar si përgjigje ndaj kërkesës së pronarëve të shtëpive dhe banesave të cilët asesi nuk mund të gjejnë zgjidhje për t’i ndriçuar hapësirat e errëta në shtëpi ku nuk depërton drita natyrore.

Tuneli ndriçues VELUX mund të vendoset në çdo çati ose kulm të sheshtë të profilizuar me kënd të pjrrët mes 15 dhe 60 shkallë. Gjaësia e tunelit ndriçues është e mjaftueshme për largësinë deri më 2 m nga çatia deri në platformë.

Për distancë më të largët dhe më shumë dritë VELUX rekomandon tunel jo lëshuesi i cli mund të shtohet dhe të vazhdohet deri në 6 metra me më shumë tunele. Tunelet ndriçues VELUX, zakonisht nuk kërkojnë renovim ose rimodelim por banorëve ju lejon që të kënaqen duke shijuar dritën natayore dhe klimën e freskët dhe të mirë në banjot e tyre, korridoret e tyre ose në hapësirat tjera të errtëta, menjëherë pas vendosjes së tunelit ndriçues në çati.

Tuneli ndripçues VELUX vendoset thjeshtë dhe ka garancion pesëvjeçar.

Shndërroni hapësirën e pashfrytëzuar të nënçatisë në hapësirë për qëndrim të rehatshëm ditor!

ose

Shikoni këshillat e tjera për nënçatinë tuaj

IZOLIMI

DRITARET

GJIPS

Shndërroni hapësirën e pashfrytëzuar të nënçatisë në hapësirë për qëndrim të rehatshëm ditor!

ose

© Të gjitha të drejtat janë të rezervuara. Papafingojaime.al 2015-2021. Zhvilluar nga My Marketing