• Bëni ndryshime në papafingon tuaj - 25 fotografi frymëdhënëse

Kur bëhet fjalë për rregullimin e interirerit, dhe shumë nga ju kërkojnë ide se si këtë vit ta renovoni papafingon tuaj. Ne vendosëm t’ju bashkangjitemi në kërkesën tuaj dhe t’i ndajmë fotografitë e hapësirave të dekoruara mirë të cilat do të ju shërbenin si inspirim.

Patëm dëshirë të zgjedhim fotografi çdo moment – gjithsesi me respektimin e specifikimeve të hapësirës  dhe larmitë në stile.

Mes fotografive ka zgjidhje për pjesët e hapësirave që paraqesin sfidë: pjerrësi, tavane të ulëta, hapësira të ngushta…

Besojmë se e njihni mjaft mirë hapësirën tuaj por edhe se idet gjithmonë janë të mirë se ardhura, prandaj do të kalojmë në fotografitë që flasin vetë.


Shndërroni hapësirën e pashfrytëzuar të nënçatisë në hapësirë për qëndrim të rehatshëm ditor!

ose

© Të gjitha të drejtat janë të rezervuara. Papafingojaime.al 2015-2024. Zhvilluar nga My Marketing