• Me garanci 33 vjeçare – Jini të sigurt se vendosni një çati për të gjitha kohërat

    Çatia Tondach është ndër pararojat e materialeve për mbulim, me një jetëgjatësi të dëshmuar 100 vjeçare, kombinimi i formave dhe ngjyrave ju jep liri maksimale kur zgjedhni çatinë.

Jetëgjatësia 100 vjeçare

Tjegullat Tondach prej argjili, si pjesë e familjes Wienerberger

Wienerberger është prodhuesi më i madh i tullave në botë. Detyra e tij është të krijojë zgjidhje sistematike në ndërtim. Fokusi i kompanisë është drejtuar ka efikasiteti i energjisë dhe prodhueshmëria  e produkteve me cilësi të lartë.

Tjegullat Tondach prej argjili janë zgjidhje ideale për shtëpinë tuaj, ashtu si të gjitha produktet e tjera  të prodhuara nga Wienerberger.

Kombinim i mrekullueshëm i formave dhe ngjyrave

Përfitoni nga liria maksimale që ju lejon Tondach, kur bëhet fjalë për dizajnin e çatisë:

Gama e gjerë e nuancave- nga të ndritshme deri te ato më të errëta, mat ose me shkëlqim

Sipërfaqe e krijuar para se gjithash për të qenë e qëndrueshme dhe me cilësi të lartë, rezistente ndaj rrezeve UV dhe ndaj të gjitha kushteve klimatike shoqëruese.

Mbulimi i pjerrësisë së çatisë deri në 10 °

Shikoni të gjitha modelet dhe zgjedhni ngjyrën.

Ne ofrojmë zgjidhje të hollësishme për çatinë

Përveç tjegullës si një mbulesë themelore e çatisë, ne gjithashtu ofrojmë edhe elemente dhe shtesa shoqëruese për çatinë Tuaj, kështu që çatia juaj do të ishte plotësisht e sigurt dhe e parezikuar edhe për brezat e ardhshëm që do të vijnë.

Nëse dëshironi ta mbuloni çatinë Tuaj me tjegullën me cilësore.

ose

© Të gjitha të drejtat janë të rezervuara. Papafingojaime.al 2015-2021. Zhvilluar nga My Marketing