• Papafingo parisian me anë të fjalës dhe ilustrimeve

Sot ju çojmë në Paris. Jo në një krosan apo një shëtitje nga Seine (pasi sot bie shi në Paris), ne ju çojmë në një papafingo. Ne e dimë se kjo nuk është e çuditshme, udhëtim tjetër s’keni mundur të kërkoni nga adhuruesit e papafingos.

Pra, le të fillojmë …

Gjëja e parë që duhet të vini re në këtë dupleks 80 metra katrorë janë tonet gri. Edhe pse muret janë të bardha, tonet gri me të cilat është lyer tulla janë aq të buta sa i japin hapësirës një butësi dhe elegancë të veçantë. Detajet portokalli si jastëkët dhe trarët me ngjyra natyrale tentuan që këtë hapësirë ta bëjnë të duket sterile dhe e freskët. Tonet e lehta të mobiljeve theksojnë më tej dritën në apartament dhe e bëjnë atë më të madh.

Zona e ndejes është e llojit të hapur dhe përbëhet nga: dhoma e ndenjes, dhoma e ngrënies dhe kuzhina me një vatër të madhe në mes, e cila në mënyrën e vet është një lidhëse në hapësirë. Në dimër pronarët shijojnë flakën, dhe gjatë verës ky vend bëhet qendra kryesore e shandanit romantik. Nga dhoma e ndenjes ka qasje në një ballkon të bukur të vogël me pamje ka çatitë pariziane dhe palca urbane.

Lart është dhoma e gjumit, e vogël, e ndritshme dhe simpatike. Është zbukuruar, si pjesa tjetër e papafingo, në stilin skandinav, nën çatinë me dashuri dhe shije.

Si gjithmonë, këtë shembull e kemi ndarë me ju në mënyrë që t’ju frymëzojmë dhe t’ju ndihmojmë të dekoroni shtëpinë tuaj në mënyrën më të bukur dhe të mirë- natyrisht kur vjen koha.

Shndërroni hapësirën e pashfrytëzuar të nënçatisë në hapësirë për qëndrim të rehatshëm ditor!

ose

Shikoni këshillat e tjera për nënçatinë tuaj

IZOLIMI

DRITARET

GJIPS

MBULUES I ÇATISË

Shndërroni hapësirën e pashfrytëzuar të nënçatisë në hapësirë për qëndrim të rehatshëm ditor!

ose

© Të gjitha të drejtat janë të rezervuara. Papafingojaime.al 2015-2024. Zhvilluar nga My Marketing