• Çatia me një ujë (penthouse) që e pushton syrin e vëzhguesit

Adhurues të papafingove, sot me ju duam të ndajmë fotografi të një çatie me një ujë që është bashkëkohore dhe shumë e sofistikuar por e cila mund të krenohet me dy tarraca në çati dhe interier të pa harrueshëm.

Kjo shtëpi është me sipërfaqe prej 200 m2, kurse gjendet në Stokholmë, në Suedi.

Zemra e banesës është dhomë e madhe ndeje, me tavolinë buke, kolltuk këndor, dhe vatër të mrekullueshme. Materialet natyrore janë temë aktuale në këtë çati me një ujë dhe janë vendosur në pishën e lustruar nën të cilin shumë përshtatet me trerët e lyer me ngjyrë të zezë. Pianoja gjendet nën një nga dritaret dhe mund ta imagjinojmë se çfarë atmosfere mikpritëse krijohet kur dikush do të luaj me të.

Muret e bardhë i qetësojnë elementet dekorative pikante dhe paraqesin kontrast i cili sërish hedh ndjenjën e përgjithshme të freskisë. Çatia me një ujë ka tre dhoma për fjetje, që siguron shkallë të lartë të rehatisë.

Por, shikoni fotografitë dhe mos harroni t’i ndani përshtypjet me ne!

Burimi: Line C Design

Shndërroni hapësirën e pashfrytëzuar të nënçatisë në hapësirë për qëndrim të rehatshëm ditor!

ose

Shikoni këshillat e tjera për nënçatinë tuaj

IZOLIMI

DRITARET

GJIPS

Shndërroni hapësirën e pashfrytëzuar të nënçatisë në hapësirë për qëndrim të rehatshëm ditor!

ose

© Të gjitha të drejtat janë të rezervuara. Papafingojaime.al 2015-2024. Zhvilluar nga My Marketing